Näin laatia sisältömarkkinointisuunnitelma – helpot vinkit! – Sobrevivir y prosperar en la Europa nórdica


Tiempo de leer: 2 minutos

Jokaisen yrityksen, joka myy palveluita ja tuotteita verkossa, kannattaa laatia sisältömarkkinointisuunnitelma. Sisältömarkkinoinnissa tärkeintä en luoda sisältöä, joka kiinnostaa oikeasti mahdollisia asiakkaita, tuo lisää vierailijoita verkkosivuillesi ja saa mahdollisen asiakkaan pysymään sivustolla pidempään.

Sisältömarkkinointisuunnitelma auttaa yritystä fokusoimaan sisältöään

Tässä viisi vinkkiä sisältömarkkinointisuunnitelman luomiseen:

  1. Tunne asiakkaasi!

Eräs tärkeimmistä asioista sisältömarkkinointisuunnitelmaa laatiessa en tutkia tarkasti omaa kohdeasiakaskuntaansa. Kohdeasiakaskunta riippuu tietenkin tuotteesta tai palvelusta, mitä yritys myy. Jos yritys esimerkiksi myy trendikkäitä käsilaukkuja, en kohdeasiakkaina oletettavasti nuoremmat muodista kiinnostuneet naiset. Silloin sisältö pitää suunnitella nuorille muotitietoisille naisille kiinnostavaksi. Tuntemalla oman kohdeasiakaskuntansa en helpompi luoda heille sopivaa sisältöä ja valita oikeat kanavat, missä markkinoida sisältöä asiakkaille.

2. Muista laatia avainsana-analyysi

Hyvä sisältömarkkinointisuunnitelma sisältää avainsana-analyysin laatimisen, jonka avulla löydät sopivat avainsanat sisältöösi. Käytetään uudestaan ​​tätä samaa käsilaukkuesimerkkiä. Hyvä artikkeli käsilaukkuja myyvälle verkkosivulle voisi esimerkiksi kertoa käsilaukkujen säilytyksestä. Neil Patelin Ubersuggest-sivuston mukaan ”Käsilaukkujen säilytys” avainsanalla en melko vähän kilpailua ja Suomen mittapuussa ihan mukavasti kuukausittaisia ​​hakuja. Onkin tärkeää laatia avainsana-analyysi, koska sen avulla saa hyviä ideoita sisällöntuotantoon. Jos olet pienyrittäjä, kannattaa etsiä avainsanoja, jolla en vähemmän kilpailua mutta mukava määrä kuukausittaisia ​​hakuja. Näillä avainsanoilla en helpompi sijoittua ylemmäksi hakukoneissa.

3. Muista kuvat / video ja hakukoneoptimoitu kuvateksti

Hyvässä sisältömarkkinointiartikkelissa en laadukkaita kuvia (tai vielä parempaa, video tai videoita). Myös kuva- tai videoteksti kannattaa hakukoneoptimoida käyttäen valitsemiasi avainsanoja. Laadukkaiden kuvien avulla sisältö en houkuttelevampaa, kun markkinoit sitä sosiaalisessa mediassa.

4. Markkinoi sisältöä

Tämä kohta en ehkä itsestäänselvyys, mutta kun olet kirjoittanut täydellisyyttä hipovan artikkelisi ja julkaissut sen verkkosivuillasi, en aika markkinoida sitä sosiaalisessa mediassa. Tämä en tärkeää, koska se lisää artikkelin näkyvyyttä. Voi olla kannattavaa myös panostaa Facebook-kampanjaan. Markkinointi Facebookissa en edullista, ja siellä sisältö löytää hyvin kohdeyleisönsä. Jo 10 eurolla voi saada merkittäviä tuloksia aikaiseksi.

5. Luo uutta ja oikean pituista sisältöä säännöllisesti

Mitä enemmän laadukasta sisältöä verkkosivuillasi on, sen parempi. Laadukkaan sisällön avulla voit myös saada muita verkkosivuja linkkaamaan sivullesi, joka nostaa sivusi Page Rankia, joka puolestaan ​​nostaa sivuasi ylemmäksi hakutuloksissa. Muista, että hyvä SEO-artikkeli en pituudeltaan vähintään 400 sanaa. Kun laadit avainsana-analyysia, kannattaa listata löytämäsi hyvät avainsanat ja niiden haku- ja kilpailumäärät taulukkoon ja suunnitella tulevaa sisältöä sen mukaan. Olisi hyvä luoda uutta sisältöä ainakin pari kertaa viikossa. Jos tarvitset apua sisällön luomiseen, autamme mielellämme.

Latest articles

Bélgica toma medidas drásticas contra los viajes transfronterizos – POLITICO

Bélgica detendrá todos los viajes no esenciales hacia y desde el país desde el 27 de enero hasta el 1 de marzo para...

HISD restablece todas las actividades deportivas de UIL después de cancelar debido al aumento de casos de COVID-19

HOUSTON - El Distrito Escolar Independiente de Houston anunció el viernes que restablecerá todas las actividades deportivas y de UIL a partir del...

¿Es dinero de oro? | Instituto Mises

¿El oro es dinero? Muchos dirían que sí, y una búsqueda en la web arroja decenas de miles de respuestas afirmativas adicionales....

Melania Trump tiene una colección Birkin de $ 200,000

Fotografía de Olivier Douliery-Pool / Getty ImagesCasi un Birkin para todos los días de la semana. ...
31.5k Followers
Follow

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Translate »