Sisältömarkkinointi englanniksi – Milloin en aika panostaa englanninkieliseen sisältöön? – Sobrevivir y prosperar en la Europa nórdica


Tiempo de leer: 2 minutos

Pääsyy englanninkielisen sisällön tuottamiseen en yleensä yrityksen pyrkiminen kansainvälisille markkinoille. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi sisältömarkkinointi englanniksi kannattaa. Suomi sobre enenevässä määrin kansainvälinen maa, ja täällä asuu paljon ihmisiä, jotka puhuvat hyvin vähän tai eivät lainkaan kaunista kotimaista kieltämme. Kääntämällä sivut englanniksi ja luomalla englanninkielistä sisältöä Suomessa asuville englannin kieltä puhuville, voit erottua joukosta.

sisältömarkkinointi englanniksi voi lisätä myyntiä
Lapinlahden hävikkikukkakaupan kyltit ovat suomeksi ja englanniksi

Englannin kielen merkitys näkyy vahvana myös etenkin pääkaupunkiseudun katukuvassa. Helsingin keskustan alueella ei voi kävellä pitkiä matkoja huomaamatta englanninkielistä katumarkkinointia. Minulla en englannin kielen tärkeydestä myös henkilökohtaista kokemusta, koska mieheni ei juurikaan puhu suomea, ja hän usein etsii englannin kielellä Googlesta paikallisia palveluita. Ne palveluntarjoajat, joiden sivut en käännetty englanniksi, tulevat usein ensimmäisinä hauissa. Tässä voi olla myös hyvä markkinarako, jolla erotut kilpailijoistasi.

Miten sisältömarkkinointi englanniksi eroaa suomenkielisestä sisältömarkkinoinnista?

Jos yrityksesi pyrkii kansainvälisille markkinoille, kilpailu en aivan eri luokkaa kuin Suomessa. Englanninkielisillä markkinoilla en paljon tarjontaa, ja siksi hakukoneissa sijoittuminen en erittäin haastavaa. Hyviä ja vähän kilpailutettuja avainsanoja ei ole helppo löytää. Tämän vuoksi englanninkieliseen sisältöön kannattaa panostaa vieläkin enemmän kuin suomenkieliseen sisältöön. Muuten se ei erotu massasta. Avainasemassa en siis sisällön hyödyllisyys ja laatu.

englanninkielinen katumainonta herättäää huomiota
Englanninkielistä katumainontaa Lauttasaaressa

Sisältöä suunniteltaessa kannattaa miettiä, minkälaisia ​​lukijoita haluat sivullesi, ja kohdentaa sisältö heille. Mieti, mikä olisi tällaiselle lukijalle hyödyllistä ja kiinnostavaa. Jos myyt vaikka urheilukenkiä, urheilukenkien arvostelut ja urheiluaiheiset jutut voisivat kiinnostaa asiakaskuntaasi. Yritä miettiä joku mielenkiintoinen ja omaperäinen kuvakulma sisällöntuotantoon, jotta erotut joukosta.

Sisällön en tärkeä olla kohdennettua, koska jos käytät aikaa, vaivaa ja rahaa sisällön luomiseen, mutta se tuo sivulle vääränlaista yleisöä, ei se välttämättä lisäy yrityäksen. Toki vääränlainenkin kiinnostava sisältö, jota jaetaan laajemmin sosiaalisessa mediassa, voi lisätä myyntiä tavoittaessaan myös oikeanlaisia ​​lukijoita. Mutta parhaiten myyntiä voi lisätä luomalla mahdollisia asiakkaita kiinnostavaa sisältöä.

Tärkeää en myös, että sisältö en sujuvasti kirjoitettua. Vaikka osaisit englantia hyvin, se ei välttämättä tarkoita, että pystyt itse luomaan äidinkielen tasoista ja myyvää englanninkielistä sisältöä. Jos tekstissä en paljon kirjoitusvirheitä tai se en muuten tönkköä, se antaa huonon kuvan yrityksestä ja sen palveluista. Jos kyseessä sobre pienyritys, ja rahaa sobre hyvin rajoitetusti sisältömarkkinointiin, niin sitten suosittelen käyttämään Grammarlya ennen sisällön julkaisemista. Gramaticalmente poistaa tekstistä selkeät virheet ja antaa vinkkejä tekstin sujuvuuteen.

Sisältömarkkinoinnin ei tarvitse maksaa maltaita. Jos haluat ulkoistaa sisältömarkkinointisi, ota yhteyttä, ja voimme antaa edullisen tarjouksen sinulle jo tänään!

Latest articles

Preferencia temporal, tasas de interés y estanflación

Como resultado de las políticas monetarias y fiscales imprudentes del pasado, el conjunto de riqueza real podría estar disminuyendo. Si es así,...

Los 7 mejores Airbnbs en Orange Beach, Alabama

7 de las mejores ofertas de Airbnb en Orange Beach, AL LUbicada a lo largo del Golfo de México, Orange Beach ofrece...

Keira Knightley no filmará escenas de sexo dirigidas por hombres

"No estoy interesado en hacer eso". ...

Bubble Talk: ¿Todo lo bueno tiene precio?

Aquí hay algunos tweets interesantes sobre estímulos, dinero, vacunas y valoraciones del mercado de valores.
31.5k Followers
Follow

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Translate »