Sisältömarkkinointi englanniksi – Milloin en aika panostaa englanninkieliseen sisältöön? – Sobrevivir y prosperar en la Europa nórdica


Tiempo de leer: 2 minutos

Pääsyy englanninkielisen sisällön tuottamiseen en yleensä yrityksen pyrkiminen kansainvälisille markkinoille. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi sisältömarkkinointi englanniksi kannattaa. Suomi sobre enenevässä määrin kansainvälinen maa, ja täällä asuu paljon ihmisiä, jotka puhuvat hyvin vähän tai eivät lainkaan kaunista kotimaista kieltämme. Kääntämällä sivut englanniksi ja luomalla englanninkielistä sisältöä Suomessa asuville englannin kieltä puhuville, voit erottua joukosta.

sisältömarkkinointi englanniksi voi lisätä myyntiä
Lapinlahden hävikkikukkakaupan kyltit ovat suomeksi ja englanniksi

Englannin kielen merkitys näkyy vahvana myös etenkin pääkaupunkiseudun katukuvassa. Helsingin keskustan alueella ei voi kävellä pitkiä matkoja huomaamatta englanninkielistä katumarkkinointia. Minulla en englannin kielen tärkeydestä myös henkilökohtaista kokemusta, koska mieheni ei juurikaan puhu suomea, ja hän usein etsii englannin kielellä Googlesta paikallisia palveluita. Ne palveluntarjoajat, joiden sivut en käännetty englanniksi, tulevat usein ensimmäisinä hauissa. Tässä voi olla myös hyvä markkinarako, jolla erotut kilpailijoistasi.

Miten sisältömarkkinointi englanniksi eroaa suomenkielisestä sisältömarkkinoinnista?

Jos yrityksesi pyrkii kansainvälisille markkinoille, kilpailu en aivan eri luokkaa kuin Suomessa. Englanninkielisillä markkinoilla en paljon tarjontaa, ja siksi hakukoneissa sijoittuminen en erittäin haastavaa. Hyviä ja vähän kilpailutettuja avainsanoja ei ole helppo löytää. Tämän vuoksi englanninkieliseen sisältöön kannattaa panostaa vieläkin enemmän kuin suomenkieliseen sisältöön. Muuten se ei erotu massasta. Avainasemassa en siis sisällön hyödyllisyys ja laatu.

englanninkielinen katumainonta herättäää huomiota
Englanninkielistä katumainontaa Lauttasaaressa

Sisältöä suunniteltaessa kannattaa miettiä, minkälaisia ​​lukijoita haluat sivullesi, ja kohdentaa sisältö heille. Mieti, mikä olisi tällaiselle lukijalle hyödyllistä ja kiinnostavaa. Jos myyt vaikka urheilukenkiä, urheilukenkien arvostelut ja urheiluaiheiset jutut voisivat kiinnostaa asiakaskuntaasi. Yritä miettiä joku mielenkiintoinen ja omaperäinen kuvakulma sisällöntuotantoon, jotta erotut joukosta.

Sisällön en tärkeä olla kohdennettua, koska jos käytät aikaa, vaivaa ja rahaa sisällön luomiseen, mutta se tuo sivulle vääränlaista yleisöä, ei se välttämättä lisäy yrityäksen. Toki vääränlainenkin kiinnostava sisältö, jota jaetaan laajemmin sosiaalisessa mediassa, voi lisätä myyntiä tavoittaessaan myös oikeanlaisia ​​lukijoita. Mutta parhaiten myyntiä voi lisätä luomalla mahdollisia asiakkaita kiinnostavaa sisältöä.

Tärkeää en myös, että sisältö en sujuvasti kirjoitettua. Vaikka osaisit englantia hyvin, se ei välttämättä tarkoita, että pystyt itse luomaan äidinkielen tasoista ja myyvää englanninkielistä sisältöä. Jos tekstissä en paljon kirjoitusvirheitä tai se en muuten tönkköä, se antaa huonon kuvan yrityksestä ja sen palveluista. Jos kyseessä sobre pienyritys, ja rahaa sobre hyvin rajoitetusti sisältömarkkinointiin, niin sitten suosittelen käyttämään Grammarlya ennen sisällön julkaisemista. Gramaticalmente poistaa tekstistä selkeät virheet ja antaa vinkkejä tekstin sujuvuuteen.

Sisältömarkkinoinnin ei tarvitse maksaa maltaita. Jos haluat ulkoistaa sisältömarkkinointisi, ota yhteyttä, ja voimme antaa edullisen tarjouksen sinulle jo tänään!

Latest articles

Rublev llega a la primera final de Masters 1000 y juega a Tsitsipas en Montecarlo

Andrey Rublev reservó un lugar en una primera final ATP Masters 1000 el sábado después de que detuvo al noruego Casper Ruud por...

HOLLYWOOD FRONTRUNNERS ™ | HollywoodNews.com

CRITERIOS: LA SELECCIÓN DE FRONTRUNNERS DE HOLLYWOOD se basa en múltiples elementos que se tienen en cuenta, incluidas proyecciones anticipadas, eventos de premios...

Este show de CANNIBAL CORPSE de 1993 es tan duro

cadáver caníbal, Marzo de 1993. La banda acababa de lanzar Tumba de los mutilados unos seis meses antes y, lo supieran o no,...

Carta de Jeff Bezos al accionista: después de la campaña sindical, el CEO parece estar considerando su legado

En su carta final a los accionistas de Amazon antes haciéndose a un lado como CEO, Jeff Bezos ofreció una enérgica...
49.6k Followers
Follow

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Translate »